En del av Latin Reiser
En magisk reise

Om Oss

Innhold

1 Våre mål

2 Vår service

3 Våre Ressurser

Argentina Reiser er en del av det norske reiseselskapet Latin Reiser AS. Latin Reiser AS er en norsk turoperatør som er medlemmer av reisegarantifondet, og er spesialisert på Latin-Amerika som reisemål. Vi har hovedfokus på landene Mexico, Peru og Argentina, og våre lokale agenter holder til i de respektive hovedstedene Mexico City, Lima og Buenos Aires. Vi arrangerer også reiser til de andre landene i Latin-Amerika, gjerne som kombinasjonsturer av flere land, gjennom vårt lokale nettverk. Vi har et bredt nettverk av medarbeidere og samarbeidspartnere rundt på det amerikanske kontinentet som vet å yte god service til norske turister. Siden 2004 har vi arrangert reiser til Latin-Amerika av høy kvalitet. Vi ønsker hele tiden å være blant markedets beste på pris og kvalitet.

På våre turer legger vi stor vekt på nordmenns krav til standard på overnatting og benytter i hovedsak 4-stjerners hoteller. Ikke luksus, men hoteller med særpreg, god service og komfortable rom. Vi har også stor erfaring med gruppehåndtering for eksklusive reisende, og har et bredt tilbud av 5-stjerners hoteller. Men på de fleste turene står opplevelsene i fokus, og for å kunne bli kjent med landene på nært hold, hender det vi legger inn en enkel overnatting innimellom som hjemme hos beboere eller på logde i regnskogen. Vi kombinerer komfort og opplevelser på beste måte ut i fra den enkeltes ønsker. Vi setter også store krav til reiseleder, guider og annet personell, både når det gjelder sikkerhet og punktlighet og at korrekt informasjon blir gitt til enhver tid. Vi tilbyr både gruppeturer med faste oppsatte datoer og påmelding, eller om det er en ferdig gruppe kan vi legge opp en reise helt etter gruppens ønske. Om det er over 10 personer som reiser sammen kan vi tilby norsktalende reiseleder som følger gruppen på sin rundreise. Latin Reiser AS har flere norsk- og spansktalende reiseledere med god kunnskap og erfaring fra landene, og som enten bor eller har bodd i landene. Vi er også blant de få operatørene som har et bredt tilbud til enkeltreisende som ønsker en tur der de kan stå noe friere enn på gruppetur. Man kan selv bestemme reiserute, når man ønsker å reise og vi er behjelpelige med å legge opp optimal reise. Her vil man få all informasjon av engelsktalende personell og guider gjennom hele turen. Det meste er inkludert på våre turer, både transport, hotell-overnattinger, guiding, flybilletter, inngangsbilletter til attraksjoner og noen måltider. Engelsktalende personell sørger for at man kommer til rett sted til rett tid, og man vil ha personlig assistanse under reisen.

Våre mål

Våre reisetilbud har som hovedmål: – Å gi en helhetsopplevelse av landene i Latin-Amerika, der kultur og opplevelser står i fokus. – Tilby produkter av høy kvalitet der man får med seg et ekte inntrykk av den ekte kulturen i landene, og ta del i kulturen – Dele med verden vår kunnskap, være sammen med mennesker, kjenne kultur og tradisjon og historie, men uten at det går utover kvalitet på turen. Personlig oppfølging av alle reisende. – Være et sosialt ansvarlig selskap i forhold til lokale forhold og engasjere oss i de lokale landsbyene og deres levesett, på denne måten kan vi bidra til en bedre fremtid for lokalsamfunnet samtidig som de reisende får en helt spesielt opplevelse av landet. – Legge opp spesialturer for de som ønsker det, og noen eksempler på dette kan være fjellvandring, sykkelturer, språkturer, badeferier, hotell-opplevelser, kulinariske turer eller vinsmaking.

Vår service

Vi yter service av høy kvalitet, og det viktigste for oss er deg som reiser. Vår service består av følgende:

Før reisen – Gi all nødvendig informasjon om reisen per email, og alltid svare på spørsmål på under 48 timer. – Utføre reservasjoner nøyaktig slik reisen er bestilt.

Kvalitet – Kvalitet på service fra kunden tar kontakt til turen er ferdig. – Gi ut nøyaktig informasjon før og under reisen. – Personlig service av høy kvalitet. – Hotellovernattinger i 4 eller 5 stjerners kategori – Komfortable busser eller vans under reisen. – Våre produkter tar hensyn til den reisendes komfort, og reiserutene er lagt opp slik at det ikke skal være nødvendig å bytte hotell hver dag.

Punktlighet – Vi gir ut en reiserute med tider for hele reisen, og det er viktig for oss å oppfylle etablerte tider. – Informasjon om hver aktivitet gis av guider/reiseledere i god tid i forveien.

Kultur – Det er viktig for oss at den reisende får med seg et ekte inntrykk av den meksikanske kulturen. Den rike historien, de mange etniske grupperingene og de eksotiske matrettene. – At turistene deltar i kulturelle aktiviteter i landene som besøkes. – Støtte prosjekter som hjelper lokalbefolkningen.

Assistanse – Vi står for assistanse underveis på turen. Det er turistens ansvar å anskaffe reisforsikring, men Latin Reiser vil være til hjelp til å løse eventuelle problemer som kan oppstå under oppholdet i landet som besøkes. Opplevelser Våre produkter er utviklet på en måte der turisten kan oppleve de aller største høydepunktene i landet, samtidig delta i mange interesante aktiviteter. Men vi tar alltid hensyn til komfort og sikkerhet.

Våre Ressurser

Selskapet ble grunnlagt av to norske reiseentusiaster med en stor forkjærlighet for den spansktalende delen av Amerika. Henrik Jortveit er vår mann i Norge som tar hånd om salg og det administrative, mens Andre Skjelderup er den som tar hånd om alle detaljer på reisemålet, og er også med som reiseleder. Vi har også mange dyktige medarbeidere rundt omkring på de ulike reisemålene. Vi i Latin Reiser ønsker deg med dette velkommen til vår latinske verden, og håper det frister å reise på tur med oss.

Besøk Latin Reiser sine hjemmesider for gruppereiser og skreddersydde reiser til hele Latin-Amerika!Besøk latinreiser.no her
+